Kdo je on-line
Hosté on-line: 3
Členové on-line: 0

Registrovaní členové: 177
Nejnovější člen: 187PsojF1ldoj
Last enemies
RNT 2:0
bTd 3:0
fSc 1:2
bTd 2:1
WuTang 3:0
View All Results
Shoutbox
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

25-03-2024 00:44
Vyděšený

17-12-2023 08:46
Ey Yo ! Naštvaný

01-07-2023 13:29
Nazdáár! xD

27-09-2022 12:15
FoL

09-07-2022 13:14
Jak někdo bude chtít aktivovat účet na webu tak nechť napíše mě nebo někomu z Managementu na discord.

Partners
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
Přihláška | Nukaz
Nukaz
1 ) Nick: Nukaz
2 ) Předešlé nicky: Žádné
3 ) Klanová historie: fTw, SfG Oba klany se zrušily.
4 ) Věk: 20 let.
5 ) Kontakt: Nukaz#5260
6 ) Doba hraní: Sawny hraju aktivně 3-4 měsíce. Celkově gtačko hraju 5 let.
7 ) Od kdy se věnuješ run skillu (Lagshot): Jak píšu od 1.8.2020 Ale spíš hraju skinshot, je mi příjemnější, ale není problém se naučit více lagshot.
8 ) Zkušenosti ( skill 1-10): Skinshot (7/10), Lagshot (5/10) na lagshot nejsem nejhorší, ale ani nejlepší takovej průměr.
9 ) Proč chci do klanu: Slyšel jsem že máte fajn kolektiv, tak to u vás chci zkusit.
10 ) Jak jste se dozvěděli o FoL( Alespoň jednu delší větu ):Psal jsem si s hráčem hws a ten mi řekl že máte open nábor.

bNy
spíš ne,ale můžem ještě kdyžtak zahrát třeba zítra odpoledne na FOL Serveru

SawnOff CH : [CSB],[FoS]<3,[LAB],art,RIO,HFC.r,uGT,BtS,STOKA,StB,uNd<3,RsT<3,RaS,FOL!
Owned Clans

DRIFT CH : dP,jD,uD,sD[Leader],TSA,SRT,BDK,BDC,77CREW,nWo

KompleX
Neviem no, nikdy som ta snad nevidel alebo si ta mozno len nepamatam. Bolo by dobre keby si zahral s niekym z nas, nehrame sice casto ale predsa(najlepsie na nejakom tg). Aspon uvidime ako na tom si skillovo a aj s TP. CH nic moc teda a malo skusenosti, kvoli tomu ti zatial dam neutral ale skor sa priklanam k ne. Este by bolo fajn keby nam povies ako tu hru vnimas. Vies nieco ako tryhard, sranda pri pivku ( alebo tvrdy alkoholik Šklebící se ) atd. GL

Acid3pp
Ahoj, no uvidíme jak si povedeš, na skinu asi budeš mít převahu a na lagu... To u tebe budu brát s rezervou jak si sám psal. Budem sledovat Team play (to kolikrát rozhodne víc jak dovednost v 1 vs 1.)
Za další, naše aktivita se odvíjí na tom jak moc jsme pracovně vytížení ale i přes to se s tím snažíme něco dělat.
Já sám si tě zkusím až o víkendu tak měj strpení.
fol.mzf.cz/images/t2wb3.jpg

lopez
čau Nukaz, těší nás tvůj projeveny zajem...
zahrajeme si pospolu na tg a uvidíme jak to celé dopadne Mrknutí

bNy
1st kolo na lagshotu - 30:23
2nd kolo na lagshotu - 30:26 ==== 60:49

Není to zlé dal bych menší ano , ale ještě bych zkusil nějak pořešit TG Aby jsme viděly TP , Ale zle nehraješ

SawnOff CH : [CSB],[FoS]<3,[LAB],art,RIO,HFC.r,uGT,BtS,STOKA,StB,uNd<3,RsT<3,RaS,FOL!
Owned Clans

Nukaz
Ahoj, píšu znovu jen jestli máte stejný nicky na discordu jako na webu, at se domluvíme líp na časech.

bNy
mmyslím že všichni máme totožný nebo hodně podobný nick tak aby to šlo v pohodě poznat
Owned Clans

Acid3pp
AcidAcidAcid#6663
Ještě otázka, nemáš žádný problem s AC?
Upravil/a Acid3pp dne 27-11-2020 20:39

Nukaz
Hraju s anticheatem.

lopez
.Lopez.#3554

můj disko nick ;D

Acid3pp
Nukaz napsal:

Hraju s anticheatem.

No tak paráda Gangsta

Nukaz
Hele pokud by to šlo, kdo ještě se mnou nešel, tak jestli by to nešlo dnes. Zítra tu nebudu popřípadě se dohodnout někdy v týdnu na discordu.

Acid3pp
Tak na 1 vs 1 Lag a skin to není špatný. Jen jak psal bNy, dohodnem se ještě na nějakém tg aby jsme viděli i tvou TP a potom se to rozhodne Šklebící se

bNy
Jop , nehraješ zle , detaily se doladí

Owned Clans

Acid3pp
Přijat bez zkušební doby. Vítej u nás! Šklebící se

Přejít na fórum: