Kdo je on-line
Hosté on-line: 5
Členové on-line: 0

Registrovaní členové: 177
Nejnovější člen: 187PsojF1ldoj
Last enemies
RNT 2:0
bTd 3:0
fSc 1:2
bTd 2:1
WuTang 3:0
View All Results
Shoutbox
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

25-03-2024 00:44
Vyděšený

17-12-2023 08:46
Ey Yo ! Naštvaný

01-07-2023 13:29
Nazdáár! xD

27-09-2022 12:15
FoL

09-07-2022 13:14
Jak někdo bude chtít aktivovat účet na webu tak nechť napíše mě nebo někomu z Managementu na discord.

Partners
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
app
Nixo
1 ) Nick: Nixo

2 ) Předešlé nicky: nixo a este nejake random nicky este 2015 2016 ked som ani nehral sawny len public Šklebící se

2 )Klanová historie: ugs, btd este zaciatkom 2020, ale to nic, ale hral som s vela klanmi tg trenoval a tak Šklebící se

3 ) Věk: 18

5 ) Kontakt: Nixo#0966, mozem dat aj moj pokec

6 ) Doba hraní: denne hram mozno aj 3h Šklebící se podla casu a chute no

7 ) Máš problem s AC? Nemam nemam

8 ) Od kdy se věnuješ run skillu (Lagshot / Skinshot): asi 2 tyzdne uz

9 ) Zkušenosti ( skill lagshot / skinshot: 1-10 | teamplay: 1-10): nechcem sa hodnotit, zahrame posudite vy

10 ) Proč chci do klanu: pocul som ze ste alkoholici

11 ) Jak jste se dozvěděli o FoL( Alespoň jednu delší větu ): o foL som sa dozvedel z public serveru este daaaavno, potom som hral na cw/tg serveroch no a tam som uz tych ludi z fol videl viac

Hws
+ fajný týpek
+ na skinu hrajes dost v pohode
+ je to zkurvena alkoholicka troska

- c.h.

za mě zatím NEUTRAL, jeste vyzkousime zahrat na lagu (abych samozřejmě zjistil jak moc se umíš lagovat haha) a pak sem dam své finální vyjádření!

EDIT: Na lagu jsi obstál taky dost v pohode, za mě máš ANO, gl u ostatních borců, co se sem pak vyjádří
Upravil/a Hws dne 23-05-2021 17:26

KompleX
"Je to zkurvena alkoholicka troska" moj boze to mas AAAANO

PS: Hwsnoob na lagu Šklebící se

Acid3pp
No tady se naléváme pořád Šklebící se Proto není čas na tryhard cw Šklebící se Pomalu se to rozbíhá po delší inactivitě tak tě bude mít na starosti hawajz Šklebící se
Občas sem si s tebou zahrál s nickem nasrat a šlo to gj
+1
fol.mzf.cz/images/t2wb3.jpg

boruto
Jsem bez kompu takze nezahrajeme ale tak podle kluku si v pohode tak mi je to celkem jedno takze Ano

Acid3pp
Přijat bez testovací doby nebo jak tomu všichni říkaj Šklebící se Vítej alkáči! Šklebící se
fol.mzf.cz/images/t2wb3.jpg

Přejít na fórum: