Kdo je on-line
Hosté on-line: 6
Členové on-line: 0

Registrovaní členové: 177
Nejnovější člen: 187PsojF1ldoj
Last enemies
RNT 2:0
bTd 3:0
fSc 1:2
bTd 2:1
WuTang 3:0
View All Results
Shoutbox
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

25-03-2024 00:44
Vyděšený

17-12-2023 08:46
Ey Yo ! Naštvaný

01-07-2023 13:29
Nazdáár! xD

27-09-2022 12:15
FoL

09-07-2022 13:14
Jak někdo bude chtít aktivovat účet na webu tak nechť napíše mě nebo někomu z Managementu na discord.

Partners
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
Ja
meny321
1 ) Nick: Meny
2 ) Předešlé nicky: pN,Rh1n0,Ipman
3 ) Klanová historie:

2008 - FOL ( jeden z prvnich clanu kde sem byl)
2009 - TSHC
2010 - RsT
2019 - uMED
a dal same odpadky uz jen.
2020-2021 - b7d

4 ) Věk: vysoky
5 ) Kontakt: kazdy ma
6 ) Doba hraní a kde nejčastěji hraješ: 2007, asi jen ds.
7 ) Máš problem s AC? ne, pokud ac nema problem se mnou.
8 ) Od kdy se věnuješ run skillu (Lagshot / Skinshot): 2007
9 ) Zkušenosti ( skill lagshot / skinshot: 1-10 | teamplay: 1-10): neco tam bude za ty roky, sice uz to neni ono po inactive, ale neco malo odehraju.

edit: cau tripp
Upravil/a meny321 dne 18-07-2021 13:57

Nixo
Jednoznačne áno neni o čom šefe ❤️

MK1337
Ano Ano Ano Ano Ano

Acid3pp
No dobře teď je řada na mě... Byla doba kdy mezi clany panovala mnohem větší rivalita než teď, to si pamatuješ moc dobře. Jasný, napíšu sem i to že jsem na tebe měl nějaký názor který nestojí ani za řeč ale to všechno bylo v nějaké určité době. To bylo normální protože každej se snažil být top a mohl bych tu psát a psát ale to nikoho nezajímá to víme jen ty, já a medal třeba Šklebící se
Jooo byly tu videa a věci ohledně nějakých sraček ale já mám tak co psát ve finále Šklebící se Toto je FOL a ne RsT což byla jiná káva Šklebící se
ale na co nezapomínám je můj start do eS (2008) -> FsL (stejný lidi a stejná komunita), jen ty víš co bylo a my toho máme ve finále mnohem víc společného než kdokoliv.
V RsT sem ti dal ano a i tady ti dávám ano protože si podle historie někdo kdo FOL hodil do jiného levelu společně s ostatníma co ovládali samp scénu kterou si nikdo nepamatuje.

Vyloženě SERU na to co bylo protože s dnešní dobou se to nedá vůbec srovnávat.

Ať si o mě každej myslí co chce ale stará garda patří tam kde si ho pamatují ještě dřív než začali nějaký hovna a podobně!

YEA!
fol.mzf.cz/images/t2wb3.jpg

meny321
diky vsem, jinak tripp, lip bych to nerekl, jen my 2 vime o cem je rec VyděšenýŠklebící se

+" Vyloženě SERU na to co bylo protože s dnešní dobou se to nedá vůbec srovnávat." - je to tak, uz je jina doba proste.

thx thx.

Acid3pp
Ale zapomněl si na mnoho dalších clanů jako je _cN], DeF (zápas vs RsT který byl neskutenčně vyrovnaný ve své době!), >FROST< a další a ty víš, že já je zažil Mrknutí
Upravil/a Acid3pp dne 18-07-2021 06:01

meny321
pravda, uz je to moc davno Šklebící se, a myslim ze stejne nikdo nebude chapat o cem pises, ale moc dobre vim Šklebící se bylo nejvic Cool

Acid3pp
To asi ne no Šklebící se to patří do archivu Šklebící se Šklebící se

Hws

meny321
thx hws Gangsta

Acid3pp
Přijat.
Na test dobu se vykašli, na to si tady nehrajeme.
Vítej ve FOL.
gj

Přejít na fórum: