Kdo je on-line
Hosté on-line: 7
Členové on-line: 0

Registrovaní členové: 177
Nejnovější člen: 187PsojF1ldoj
Last enemies
RNT 2:0
bTd 3:0
fSc 1:2
bTd 2:1
WuTang 3:0
View All Results
Shoutbox
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

25-03-2024 00:44
Vyděšený

17-12-2023 08:46
Ey Yo ! Naštvaný

01-07-2023 13:29
Nazdáár! xD

27-09-2022 12:15
FoL

09-07-2022 13:14
Jak někdo bude chtít aktivovat účet na webu tak nechť napíše mě nebo někomu z Managementu na discord.

Partners
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
Panamera :O app
TylerDurdenSwag
• Nick: PanameraThug
• Předešlé nicky: Tylerswag,tylerdurden,tylerdurdenswag,1917
• Klanová historie: aF,ugb,bya,sfg,weo,dol,iB
• Věk: 17
• Národnost: Česko
• Kontakt: TylerDurdenSwag#4817
• Doba hraní a kde nejčastěji hraješ: nejvíc jsem hrával na rsgame (sfdfd) momentálně občas zahraji na wtls1 a tg servery
• Máš problem s AC? ne
• Od kdy se věnuješ run skillu (Lagshot / Skinshot) : 2015
• Zkušenosti ( skill lagshot / skinshot: 1-10 | teamplay: 1-10): lagshot:7, skinshot:8-9, teamplay:8
• Tvoje FPS | Ping: fps 95, ping 30 max

Acid3pp
+1
fol.mzf.cz/images/t2wb3.jpg

Nixo
Ne

versace
nn
i.imgur.com/k1QpLlp.jpg
They will call me villain... Come! Let me earn their hatred, again, and forever!

dio
neutral

RnKK
NTRL

Zemb
cc samko mas u mne + protoze te podkladam za hráče ktery mám rád skillove už ani neznam ale vo videich maš aim ktery se mi libi možná to nejsi ty ale neva spravani +- ale verim ty ze ses normal a zapadneš na historiu zabudneme Pff Ano

TylerDurdenSwag
děkuji všem jak za pozitivní tak negativní odpovědi s

Zemb
.
Upravil/a Zemb dne 20-10-2022 21:53

Pekry
pocuvaj ma sem ty hlupa pica, neejde mi internet..

Pekry
A moze prist aj herkules dopici

Pekry
Jedna otázocka na telo mozem ci

Pekry
vymenuj vybrane slova po l, s , g a skús aj f. Ale v madarskom jazyku najlepsie debrecinsky prizvuk. Potom dalsia poziadavka je vediet koľko trva 7 a pol minuty kvadrostotin. Ja som tie poziadavky nevymyslel stazuj sa vyssie… keď budes mat vsetko správne tak si prijaty na 84.5565344220155500006743% prijaty zevshimvshudy. Naschle. kingFoLGangstagj

Pekry
Zaujimal by ma nazor jodoslava 4teho panovnika ziliny čo si o tomto mysli a celkovo aký ma z toho prvý dojem že vlastne niečo niekde s niečím a vlastne aj niekoho pre niečiu druhé cez siedme Šklebící seash:

Pekry
Halo ocujes ma

Pekry
A inac one test doba tu u nás neplatittakpretotsképodmienkytygenocjapestotonenihraUzprestanmesizakryvatocipredpapalasmivpolitikektorynamberunasedochodkynejdemiineternetzsnecjvaˇacjbodkuzavetou

TylerDurdenSwag
Dopici prepac za opozdeni, herkules prisel mi pofajcit, tak teraz ti vymenujem všetko dobre? začneme vybranymy slovy po L takžeeeee no... taak... dopice prepac nechodil som do skoly a jedine vybrane slovo co znam je po F a to je ze Adrian Fygo. Dalsi otazka je ako dlho trva 7 a pol minuty kvadrostotin, no neviem kebyze mozem zavolat kamarata na telefone vela by si mi pomohol, ale tak tipujem že cca asi 7 a pol minut kvadrostotin. Cela odpoved je psana gothajskym prizvukom, jiny nevladzem prepac.

Pekry
Bingo! Konečne niekto kto kto kto kto kokot kto kde kam tam param ty ja a mandolina. Dávam jedno chlpate ano ! Teraz som dostal do uska infosku z fol iluminatov ze ziadaju ešte jednu tajnú podmienku ktorú ti vysvetlim a zodpovieme si ju uu medzi sebou. Tak dohovoril som a nechávam priestor ostatným mladým talentom tohto 8 hviezdickoveho klanu.

Pekry
Zavolajte sem joda podla usudku tohto pracoviteho mladeho muza sa zariadime.
Upravil/a Pekry dne 21-10-2022 20:10

bizkz
Neutral

Přejít na fórum: